Trondheim Calling | TONO Sessions live i festivalbaren

TONO Sessions live i festivalbaren

Foto: Leikny Havik Skjærseth/Martin Losvik

Torsdag og fredag kl. 20-21 under Trondheim Calling blir det TONO Sessions Live fra Festivalbaren. Arrangementet er åpent for alle med festivalpass, dagsbilletter og delegatpass!

Foto: Even Susegg/Therese Lee Jansen

TONO Sessions Torsdag: Trond Wiger intervjuer Ivan Ave

Trond Wiger 

Trondheimspoet og rapartist. Viser stort engasjement for hjembyen Trondheim og er gjennom sitt virke en fremragende representant for hip hop-kulturen. Wiger er utdannet allmennlærer med fordypning i drama. Han har jobbet med skrivekurs for barn og opptrådt med egenprodusert poesi og i teaterstykker ved en rekke anledninger. Wiger ble utnevnt til årets utøvende fylkeskunstner i 2012 i Sør-Trøndelag. Fotokred: Therese Lee Jansen.

Ivan Ave

Han har de siste årene vært en markant stemme i hiphop-undergrunnen, både her hjemme og ute i den store verden. Etter den bejublede EPen «Low Jams» fra 2014 og minst like kritikerroste samarbeidsprosjekter med blant andre Fredfades, har endelig hans egen albumdebut «Helping Hands» fått se dagens lys. Albumet er satt sammen på et riktig så kosmopolitisk vis, i både Paris, Los Angeles og New York.

Foto: Leikny Havik Skjærseth/Martin Losvik

TONO Sessions Fredag: Jonas Skybakmoen intervjuer Fredrik Olsen

Jonas Skybakmoen

Musiker og journalist. Har skrevet tekster og musikk til seks album med trondheimsbandet Johndoe. Deltok høsten 2016 i tv-programmet «Stjernekamp» på NRK. Var inntil nylig ansatt i Adresseavisen, hvor han var kommentator. Jobber nå som musiker, tekstforfatter og konferansier. Skybakmoen har ledet en rekke arrangementer og spilt hundrevis av konserter over hele Norge. Foto: Leikny Havik Skjærseth

Fredrik Olsen 

Gitarist og vokalist Fredrik William Olsen fra Bodø har på sine fire album med det Spellemann-vinnende bandet Kråkesølv markert seg som en særegen låtskriver og tekstforfatter.  I soloprosjektet tråkker Fredrik i helt andre spor enn med Kråkesølv, musikalsk skåret ned til beinet og tekster som dyrker det melankolske og litt mystiske.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.