Trondheim Calling | Trondheim Calling 10 år – en fotoutstilling

Trondheim Calling 10 år – en fotoutstilling

Foto: Marius Berg

Musikk- og bransjefestivalen Trondheim Calling feirer 10 år. Det har vært konserter i små og store format, faglig påfyll, sur vind ute, og varme lokaler inne – full av nye musikkopplevelser. Denne galleriutstillingen presenterer utvalgte fotografier fra Trondheim Calling de siste 10 årene.

10 år og et bildearkiv med over 5000 bilder. En visuell rapport fra en festivals utvikling. Det er øyeblikkene fra Trondheim Calling du husker, og øyeblikkene du gikk glipp av – festivalfotografen var der og dokumenterte.

Vi har alle lagt merke til personen som står foran scenen, gjemt bak et kamera. Fotografen som dokumenterer og fanger en stemning, en metaopplevelse, som senere minner publikum om opplevelsen som var. Bildene står igjen som bevis på kveldens mange konserter, den litt søvnige dagen derpå med konferanseprogram, og alle mellomrommene. Flere tusen bilder danner en samling av opplevelsene og menneskene som har formet Trondheim Calling gjennom 10 år. Galleriutstillingen viser et lite utsnitt av alt materiale tatt av festivalens frivillige fotografer. Sammen med projisering av publikumsbilder, lar utstillingen oss ta del i noen av festivalens mange øyeblikk.

Utstillingen presenteres i samarbeid med Trondheim kunstmuseum og Trondheim Calling.
Kurator: Christina Undrum Andersen / Trondheim kunstmuseum

Åpning av utstillingen på Rockheim 16. januar kl. 19:30. 

På åpningsfesten blir det konsert (TBA), taler, barservering og snorklipping. GRATIS inngang - velkommen!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.