Trondheim Calling | Trondheim Calling flytter inn i ny bydel!

Trondheim Calling flytter inn i ny bydel!

Trondheim Calling trenger mer plass. Til flere band. Mer publikum. Mer musikkonferanse. Utsolgt 5 år på rad. Da var det bare å finne enda en bydel med plass til mer folk, konsertscener og festival!

Trondheim Calling trenger mer plass. Til flere band. Mer publikum. Mer musikkonferanse. Utsolgt 5 år på rad. Da var det bare å finne enda en bydel med plass til mer folk, konsertscener og festival!

Publikumsdelen til Trondheim Calling har vært utsolgt fem år på rad, til tross for at festivalen i 2014 flyttet til en ny bydel med flere scener og da fikk doblet sin publikumskapasitet. I 2015 ble det også utsolgt for delegatpass og festivalen trakk over 5500 publikum totalt.

Trondheim Calling trenger mer plass. Til flere band. Mer publikum. Mer musikkonferanse. Da var det bare å finne rett bydel å flytte inn i!

Trondheim Calling 2016 vil bli arrangert på Solsiden og Brattøra, det nye bydelstilskuddet ligger i sjølinja til Trondheim sentrum, med gangbroforbindelse til Solsiden.

Festivaldagen begynner og slutter på Brattøra

Midt i nye festivalområdet på Brattøra ligger festivalhotellet Clarion Congress & Hotell hvor alle musikkdelegater, tilreisende artister og publikum skal bo. Der tilbyr vi også et begrenset antall pakker med rimelig overnatting og festivalpass for publikum, les mer her.

På kveldstid blir det nye konsertscener på Rockheim (2 scener) , Øra Studio i tillegg til ny scene på Olavshallen lille Sal, som blir brukt som black-box med direkte gjennomgang til Fru Lundgreen som er en av de faste TC-scenene.

Det blir også klubb-scene på hemmelig lokasjon på Brattøra med plass til opp til 700 mennesker for de som blir så heldige å finne fram. Her avsluttes festivalen fredag og lørdag natt.

Plass til 1000 flere publikum pr dag og mange flere scener med 18års aldersgrense

Med disse grepene får Trondheim Calling hele 4 mellomstore scener i kapasiteten 350-450 publikum i tillegg til de mindre konsertscenene, totalt 12 scener og plass til nesten 3500 publikum pr dag. Der de fleste scenene på Solsiden har 20 års aldersgrense vil alle våre nye scener være med 18 års aldersgrense!

Utvidet konferansetilbud

Vi har tidligere annonsert at konferansen blir utvidet med egne fagsøyler for artister, for arrangørfeltet og for musikkeksport, i tillegg til et gjestetema. Konferansedelen avholdes på Clarion Congress, på Rockheim og i Øra Studio som ligger like ved, det blir med andre ord bedre plass, korte avstander å gå etter frokost og konferanse i flotte omgivelser. Tilreisende musikkdelegater tilbys pakker med rimelig overnatting + delegatpass, fra kun 2310NOK i enkeltrom og 1730NOK pr person i dobbeltrom. Les mer om tilbudet her.

Trenger du bare delegatpass? Kjøp innen 4.desember til kun 950NOK!

LES MER OM ALLE SCENENE PÅ TRONDHEIM CALLING 2016 HER!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.