Trondheim Calling | Wonder The Boy til Trondheim Calling 2018!

Wonder The Boy til Trondheim Calling 2018!

Foto: Dev

Wonder The Boy imponerte stort som demoartist under Trondheim Calling 2017, og har siden den gang gjort seg bemerket for sitt enorme talent! Nå kommer 16-åringen tilbake der det hele startet!

Wonder The Boy spiller i Storsalen på Samfundet lørdag 3. februar kl. 21:30, og tar over spotten til Yung Smul som dessverre må avlyse sin opptreden pga sykdom.

Mer info om Wonder The Boy

Wonder The Boy ble plukket ut som demoartist hos oss i 2017. Siden den gang har han spilt på Bylarm, Vill Vill Vest, store sommerfestivaler og gjort seg bemerket for sitt enorme talent! Vi er stolte av å igjen kunne presentere dette unge talentet på Trondheim Calling!

Produktive Wonder The Boy rakk i 2017 å slippe 3 offisielle singler, og ytterligere 4 låter på SoundCloud. Gjennom disse låtene fikk vi et solid bevis på det brede spekteret til Markus - enten det er gladlåter eller de mer sårbare låtene, leverer han på et nivå vi lett drister oss til å kalle verdensklasse. 

Vidundergutten Markus Røe alias Wonder The Boy er bare 16 år, men har i det vi skriver 2018 vært aktiv i det norske musikklandskapet i over 1,5 år. Debut-EPen "Wonderland" sørget for masse oppmerksomhet fra medier som NRK P3, GAFFA og 730.no.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.