1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Dev
nyheter

Wonder The Boy til Trondheim Calling 2018!

Wonder The Boy imponerte stort som demoartist under Trondheim Calling 2017, og har siden den gang gjort seg bemerket for sitt enorme talent! Nå kommer 16-åringen tilbake der det hele startet!

Wonder The Boy spiller i Storsalen på Samfundet lørdag 3. februar kl. 21:30, og tar over spotten til Yung Smul som dessverre må avlyse sin opptreden pga sykdom.

Mer info om Wonder The Boy

Wonder The Boy ble plukket ut som demoartist hos oss i 2017. Siden den gang har han spilt på Bylarm, Vill Vill Vest, store sommerfestivaler og gjort seg bemerket for sitt enorme talent! Vi er stolte av å igjen kunne presentere dette unge talentet på Trondheim Calling!

Produktive Wonder The Boy rakk i 2017 å slippe 3 offisielle singler, og ytterligere 4 låter på SoundCloud. Gjennom disse låtene fikk vi et solid bevis på det brede spekteret til Markus - enten det er gladlåter eller de mer sårbare låtene, leverer han på et nivå vi lett drister oss til å kalle verdensklasse. 

Vidundergutten Markus Røe alias Wonder The Boy er bare 16 år, men har i det vi skriver 2018 vært aktiv i det norske musikklandskapet i over 1,5 år. Debut-EPen "Wonderland" sørget for masse oppmerksomhet fra medier som NRK P3, GAFFA og 730.no.