Trondheim Calling | ​Yours Truly Utstilling på Trondheim Calling

​Yours Truly Utstilling på Trondheim Calling

En gang i slutten av 2012 ble det delt en video fra en ukjent avsender i Trondheims undergrunn miljø. Resten er historie som det sies. Nå tar Yours Truly over galleri KiT i samarbeid med Trondheim Calling. Vernissage fredag 5. februar kl. 18.00-20.00

En gang i slutten av 2012 ble det delt en video fra en ukjent avsender i Trondheims undergrunn miljø. Resten er historie som det sies.

Siden den gang har Yours Truly sett Trondheims kriker og kroker som mulighetens lerret. De har laget fest i okkuperte bygg, nedlagte tysker bunkere, forlatte trelager, o.l

De har utfordret publikum til å ta seg ulovlig inn på industriområder for å se verdenspremiere på trøndersk graffiti film, Y.T presenterte Trondheims første graffiti-foto utstilling med bilder fra København, Paris og Milano.

Y.T har utfordret publikum til å tenke nytt på byrommet de omgås til daglig, de har utfordret de komforme sonene vi ofte føler oss trygge i når man skal sosialiseres og benytte byen. De har vist at Trondheim ikke er klar for å sove kl 02.30.

Y.T har vist at Trondheim er en by som pulserer og lever på egne vilkår.

Nå tar Yours Truly over galleri KiT i samarbeid med Trondheim Calling. Vernissage fredag 5.februar kl 18.00-20.00

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.