1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Dave Raphael

Den kreative prosessen - Samtale med Bent Sæther

Hvordan fant Motorpsycho sin kunsteriske form på de tidlige albumene og har låtskriver-prosessen forandret seg oppgjennom årene og de ulike fasene til bandet?

Styrets rolle i kulturlivet

Rockheim Sal

Hva en kan forvente seg av ett styre innenfor kulturlivet, bør det jobbe som kontrollerende organ eller ta en mer aktiv rolle?

Panel: Ringvirkninger i praksis for opplevelsesnæringene?

Rockheim Sal

Det snakkes ofte om ringvirkninger i forbindelse med opplevelsesnæringen, og da gjerne opp mot hotell- og reiselivsbransjen. Hva skal til for å videreutvikle denne synergien? Hva er på plass i dag og hva må utbedres?

Hvordan lykkes med annonsering på Facebook og Instagram?

Clarion Livingroom 4

Elisabeth kommer til Trondheim Calling for å snakke om hvordan du kan oppnå bedre resultater med dine Facebook- og Instagramannonser ved å bruke testing og måling som dine viktigste verktøy.

Konsertfotografi

Clarion Livingroom 4

Noen av de mest ikoniske øyeblikkene fra populærkulturens historie er  konsert-fotografi knipset av fotografer som var på rett plass til rett tid. Tidligere havnet bildene ofte på albumcover, i nyere tid har konsertfotografiet blitt veldig viktige for festivaler og artister i sosiale media. 

Konsertproduksjon for papirpushere

Rockheim Sal

Musikkutstyrsordningen inviterer til foredrag med Anne Amundsen Myrseth om verdien av en god "advance"/preproduksjon og tar oss gjennom prosessen fra en konsert er booket fram til showdag. 

Markedsføring i musikktjenestene: Spillelisteplugging

Clarion Livingroom 4

Synlighet i musikktjenstene blir viktigere og viktigere i dagens streamingmarked. Hvordan gjøre musikken din synlig i konkurranse med 40 mill andre tracks? 

Den nye kassaloven

Clarion Livingroom 4

En ny kassalov tredde i kraft 1. januar 2017. Hva har dette å si for deg som arrangør?

Studentersamfundet foto.samfundet.no

Fagdag og møteplass for studentarrangører

Studentersamfundet i Trondhjem

Under Trondheim Calling 2018 vil deler av konsertprogrammet for første gang finne sted på Studentersamfundet i Trondhjem. I den forbindelse setter opp en egen fagdag og møteplass for studentarrangørene under Trondheim Calling.