1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Steinkjerfestivalen inviterer til vorspiel (Lør 4.2 kl 18)

HYSJ! #1

Vi inviterer alle som har lyst til å komme på vorspiel på lørdag 4. februar kl. 18. Vi vil fortelle litt om oss selv, og tar også med oss være gode partnere MUBA og GOBI som kan fortelle hva de driver med. Vi serverer drikke og enkel mat.

Steinkjerfestivalen har gjennom 11 år etablert seg som en av de mest markante festivalene i Trøndelag. Gjennom disse 11 årene har tilnærmet samtlige norske artister gjestet festivalen, samt internasjonale stjerner som Deep Purple, Status Quo, Alice Cooper, Roger Hodgson, Motorhead, Timbuktu, med flere.

Festivalen har alltid hatt et stort fokus på å være en trønderske festival, og har også som målsetning at ca 50% av artistene skal ha en regional tilknytning. I et perspektiv av at vi i løpet av 2018 er 1 fylke, ønsker vi å vise oss frem til flere. Det er sikkert mange som ennå ikke kjenner oss godt nok.

Vi inviterer alle som har lyst til å komme på vorspiel på lørdag 4. februar kl. 18. Vi vil fortelle litt om oss selv, og tar også med oss være gode partnere MUBA og GOBI som kan fortelle hva de driver med. Vi serverer drikke og enkel mat.

Hysj #1 ligger inne på festivallandsbyen på Olavshallen, følg skiltinga!