Tilrettelegging på Trondheim Calling

Trondheim Calling arrangeres på ulike spillesteder i Trondheim sentrum. De aller fleste scenene vi bruker under festivalen har gode tilbud til deg som trenger tilrettelegging.

Ledsagerbevis

Alle som har ledsagerbevis kan få med seg et følge på festivalen. Du kan hente ut gratis ledsagerbillett (betaler kun avgift) på ticketmaster.no eller ved å ringe 22 82 81 00. 

Personen med ledsagerbevis må være med når ledsageren skal bytte billett til bånd. For å komme inn på hvert spillested må også ledsagerbevis vises frem. Ledsager får eget bånd merket «Ledsager».

Her kan du hente ledsagerbillett.

Finner du ikke informasjonen du trenger, eller har du tips på hvordan vi kan tilrettelegge bedre? Ta gjerne kontakt med wenche@trondheimcalling.no

Informasjon om spillesteder Trondheim Calling arrangeres på

Trondheim Calling arrangeres på ulike spillesteder rundt om i Trondheim sentrum. Les mer om hvilken type tilrettelegging de kan tilby i teksten under.

Se fullstendig oversikt over HC-parkeringsplasser i Trondheim her.

Konsertscener

Olavshallen Lille Sal 

Kjøpmannsgata 44

Inngangen fra Olav Trygvasons Gate er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Trinnfri adgang. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg ned til Lille sal samt til og fra parkeringskjelleren. HC-toalett utenfor Lille Sal.

Teleslynge tilgjengelig i Lille Sal, utstyret har kun effekt foran i salen.

Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er 50 meter unna - på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. 

Crispin Glover Record Shop

Kjøpmannsgata 48, Olavshallen

Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Trinnfri adgang. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg ned til Lille sal samt til og fra parkeringskjelleren. HC-toalett utenfor Lille Sal. Teleslynge ikke tilgjengelig. 

Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er 60 meter unna - på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. 

Moskus

Olav Trygvasons Gate 5

Litt knotete å komme seg inn med rullestol, men det er mulig. Moskus har ikke HC-toalett. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata. Nærmeste taxiholdeplass er på Royal Garden hotell. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. 

Fru Lundgreen

Kjøpmannsgata 50 

Inngang fra Olavshallen Lille Sal har trinnfri adgang. HC-toalett ved Lille Sal. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Lokal Scene og Klubb

Dronningens gate 12

Trinnfri adgang. Heis kan benyttes for å komme seg mellom 1. etg og klubb i kjeller. HC-toalett finnes i 2. etg. Ansatte må kontaktes for å bruke heis. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Nærmeste taxiholdeplass er utenfor Britannia, vis a vis Lokal Bar. Reservert parkering for forflytningshemmede like utenfor spillestedet. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate. 

TYVEN 

Dronningens gate 11

Adkomst via bakgården, der er det rampe tilgjengelig. HC-toalett tilgjengelig på samme plan. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Nærmeste taxiholdeplass er på Leutenhaven, der er det også reservert parkering for forflytningshemmede. Nærmeste bussholdeplass er Prinsens Gate P1/P2 og Kongens Gate K1/K2.

Vår Frue Kirke

Munkegata 4

Trinnfri adgang. Egne plasser egnet for rullestolbrukere og eget HC-toalett rett ved inngangen. Teleslynge tilgjengelig i hele kirka.

Nærmeste taxiholdeplass er i Dronningens gate. Reservert parkering for forflytningshemmede i Kongens gate. Nærmeste bussholdeplass er Prinsens Gate P1/P2 og Kongens Gate K1/K2.

Byscenen Hovedsal og Byscenen Anneks

Kongens gate 19

Byscenen har heis rett ved inngangen som tar deg opp til Hovedsal og Anneks, der finnes også HC-toalett. Trinnfri adgang. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Nærmeste taxiholdeplass er på Leutenhaven, der finnes også parkering reservert for forflytningshemmede, samt noen plasser i Repslagerveita. Nærmeste bussholdeplass er Prinsens Gate P1/P2 og Kongens Gate K1/K2.

Konferansesteder

Rockheim

Brattørkaia 14

Trinnfri adgang og egne HC-toaletter. Teleslynge tilgjengelig i salen. 
Nærmeste bussholdeplass er Pirbadet. Taxi tilgengelig rett utenfor Rockheim.

Clarion Hotell Trondheim

Brattørkaia 1

Trinnfri adgang til alle rom som benyttes til konferansen. Egne HC-toaletter. Teleslynge tilgjengelig på Andromedia.
Nærmeste bussholdeplass er Pirbadet. Kontakt hotellet for å bestille taxi.