Trondheim Calling | Ung delegat

Ung delegat

Ung Delegat er et program skreddersydd for unge i musikkbransjen, og perfekt for deg som vil bli bedre kjent med og lære mer om bransjen! Ung delegat foregår lørdag 11. februar 2023.

Er du mellom 15 og 20 år og ønsker å bli bedre kjent med musikkbransjen? Spiller du i band? Ønsker du å arrangere festival eller konserter? Bli med på Ung Delegat!

Ung Delegat foregår lørdag 11. februar kl. 9-15 under Trondheim Calling 2023. Vi har skreddersydd et program med masse inspirerende faglig innhold, og møter med kjente personer i bransjen. Perfekt for deg som er interessert i musikk og kultur!

Det er helt gratis å delta, men krever påmelding. Kun 25 plasser tilgjengelig, første hen til mølla!

Program:

09.00 - 09.45

Hei, velkommen og bli kjent!

10.00 - 12.00

Over scenekanten med Kristian Koch

Til Trondheim Calling kommer coach og foredragsholder Kristian Koch. Han har utviklet COS metoden spesifikt for musikere, metoden bygger på teori og praktisk erfaring fra musikk- og skuespillerverden og hjelper musikere med å skape en enda bedre opplevelse for sitt publikum.

I denne sesjonen vil Koch gå gjennom de viktigste faktorene som gjør at du som musiker får mest mulig ut av din liveopptreden. Før han inviterer et band opp på scenen som case og viser i praksis hvordan han hjelper musikere med å bli enda bedre live.

12.00 - 12.45

Lunsj medVEPS

VEPS debuterte med et brak i fjor - under Ung Delegat får vi kombinere lunsj med spørretime og kan for eksempel spørre dem om hvordan det siste året har vært, eller hvordan det var å spille på Trondheim Calling! Eller noe helt annet. Spis og spør!

12.45 - 13.15

Panelsamtale: Hvem gjør hva i bransjen?

Musikkbransjen kan fort fremstå som en jungel - hvem gjør egentlig hva? I denne panelsamtalen møter vi representanter fra management, bookingbyråer og plateselskap. Til sammen har de som sitter i denne sofaen kunnskap om det meste du lurer på og ikke visste du lurer på om musikkbransjen!

Paneldeltakere:
Oda Sofie Aaring - plateselskap (Øra Fonogram/Øra Studio)
Markus Sletten - agent (Polar Artist)
Emma Stormo Andersson - booking (Trondheim Stage/frilans)

Modereres av: Angelica Rimsin Manke

13.30 - 14.00

Sofaprat: La oss starte en festival!

Hvordan går man frem om man har lyst til å starte noe i musikkbransjen? I denne sofapraten forteller Eirik Brevik om sine erfaringer med å starte HEIM-festivalen. Eirik er i dag festivalsjef for både HEIM og Trondheim Calling.

Modereres av: Estela Andreetta

14.15 - 15.00

Knekk koden i sosiale medier

Angelica Manke gir oss smarte råd om hvordan vi kan skille oss ut i sosiale medier, samt praktiske råd om hvordan vi bør poste ulikt innhold, med fokus på Instagram og TikTok.

Ung Delegat er et kompetansehevende tiltak og et konkret ungdomsprosjekt med mål om å skape et lavterskel faglig tilbud til unge musikkinteresserte alder 15-20 år. Vi ønsker å bidra til økt mangfold og bedre rekruttering, og skape tidligere kontakt mellom unge musikkinteresserte og det profesjonelle musikklivet.

Ung Delegat er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim Calling, AKKS Trondheim og Musikkontoret Tempo.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.