Trondheim Calling | Vilkår og retningslinjer for kjøp av billetter…

Vilkår og retningslinjer for kjøp av billetter til Trondheim Calling

Jeg bekrefter herved å gjort meg kjent med Trondheim Callings vilkår og retningslinjer for billettkjøp. Trondheim Calling kan bruke informasjonen din i forbindelse med arrangementshåndtering, analyse og markedsføring. Trondheim Calling kan dele informasjonen din med andre som er involvert i arrangementet der det er nødvendig for arrangementshåndteringen.

Vilkår og retningslinjer for kjøp av billetter til Trondheim Calling 

Ved å bekrefte kjøp av billett til Trondheim Calling aksepterer du våre vilkår for bruk. Hvis vilkårene brytes kan Trondheim Calling anmelde forholdet. Oppbevar dine billetter på et trygt sted. Kjøpet er bindende når bestilleren har godkjent kjøpet. Kjøpte billetter kan verken avbestilles, endres eller refunderes. Det er en begrensning på 10 billetter per kunde, vi gjør dette for å hindre misbruk av vår nettside og urettferdig billettkjøperpraksis. Jf. lov 11 juni 1993 nr. 66 §§ 2 og 6. § 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Priser og tilgjengelighet

Alle billetter selges via Universe og Ticketmaster. Trondheim Calling bestemmer hvor mange billetter som er tilgjengelig og kapasitet pr priskategori. Trondheim Calling/Ticketmaster/Universe samarbeider ikke med tredjepartsbillettdistributører som Viagogo og lignende. Grunnet kapasitet kan arrangementet bli utsolgt. Festival- og dagspass gir fri adgang til alle scener i programmet i gyldighetsperioden. Passet gir kun adgang til steder som har ledig plass og gir ikke adgang dersom et sted har nådd full kapasitet. Vær tidlig ute for å sikre inngang på populære konserter og små klubber. Det vil alltid være ledig plass på noen av scenene. 

Avgifter for vår service 

Våre avgifter avhenger av billettprisen, avgiftene går med til å dekke utgifter ved salg av billetter. Avlyste eller flyttede arrangementer Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved total avlysning av arrangementet refunderes billetten, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Ved avlysninger av enkeltkonserter refunderes ikke billetten. Avgifter refunderes ikke. Trondheim Calling er dog ikke ansvarlig for mangler, endringer eller avlysninger grunnet force majeure eller force majeure-liknende hendelser, det vil si hendelser som vi ved salgstidspunktet har hatt mulighet til å forutse, unngå eller avverge (for eksempel avtalebrudd, streik, ekstrem vær eller naturkatastrofer). 

Refundering og bytting av billetter 

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Trondheim Calling refunderer ikke billetter som allerede er kjøpt eller bytter disse mot andre billetter. Dersom billetter blir ødelagt, slik at det ikke er mulig å sjekke billettens gyldighet, kontakt oss. Vi vil deretter sende deg informasjon om hvordan du skal gå frem videre. Billetter vil bli sendt til den adressen som ble oppgitt da du kjøpte billettene dine. Oppbevar dine billetter på et trygt sted. Levering av billetter Billettene sendes når betaling er mottatt. Hvis du ikke har mottatt dine billetter i god tid før arrangement, ta kontakt med wenche@trondheimcalling.no.

Nyhetsarkivet

Finn nye eller gamle artikler i arkivet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.