Trondheim Calling 2025 nærmer seg med stormskritt, og vi er derfor veldig klare for å presentere årets sosiale møteplasser! Når konferanseprogrammet er ferdig fortsetter ettermiddagen hos flere av våre samarbeidspartnere, før kvelden kommer med et fantastisk musikkprogram.
Alle påmeldinger er ute, husk å melde deg på!
Påmelding til Rundbordsmøte med NKA finner du her.
Påmelding til Workshop: Bærekraftige tiltak for fremtiden finner du her.
Du har også mulighet til å forhåndsstille spørsmål til politikerne under Kulturpolitisk debatt. Send det inn her.
Tollbua
Endelig har vi fått et fantastisk mat-tilbud rett ved hotellet! Velkommen til en deilig lunsj!
Tollbua, som ligger rett over veien fra Clarion Hotel Trondheim, er en gourmetbistro av kjendiskokk, Christopher Davidsen.
Vi serverer lunsjbuffet torsdag og fredag. Forfrisk deg med et utvalg energigivende retter i den stilfulle atmosfæren i restaurantens sørfløy. Det er begrenset til 120 plasser per bordsetting, reservasjon er nødvendig og vi anbefaler sterkt å booke i forkant.
To bordsettinger daglig:
- 12:00–12:45
- 13:00–13:45
(Vær oppmerksom på at det ikke er reserverte sitteplasser.)
Meny:
- Vegetarisk pastarett (passer for både vegetarianere og veganere)
- Gratinerte fiskeretter basert på sesongens råvarer
- Kjøttrett med kylling eller storfe
- Salater, brød, aioli m.m.
(Detaljert meny og allergiinformasjon publiseres nærmere arrangementet – spesifikke diettbehov meldes til booking@tollbua-trondheim.no)
Pris:
245,- per person
Kaffe fra Pala og Tollbuas filtrerte eller kullsyreholdige vann er inkludert i prisen. Brus/øl/vin kan kjøpes på forespørsel.
Det finnes også wraps for takeaway – ingen booking kreves, bare kom og kjøp på dagen.