Scener

Her er oversikten over spillesteder under Trondheim Calling 2024.

Trondheim Calling følger spillestedets aldersgrenser, merk hvilke steder som har 18 og 20 års aldersgrense.

U18 og rusfri scene på Kultursenteret ISAK!

Praktisk informasjon finner du her.

Aldersgrense: 18 år

Byscenen

Byscenen er kjent for å huse konserter med Norges mest kjente og populære artister, men også store internasjonale navn som f.eks Calexico, Gallows og Band of Horses. Dette er den største scenen under Trondheim Calling.

Aldersgrense: 18 år

GramArt scenen /Byscenen anneks

Her har unge lovende spilt konserter siden Byscenen så dagens lys, og etter hvert ble scenen en fast installasjon i musikkbyen Trondheim. På Trondheim Calling kan du gå mellom hovedscenen og annekset og se 6-7 konserter hver kveld.

Aldersgrense: 20 år

Tyven

TYVEN åpnet dørene høsten 2018, og har siden den tid kjørt på med konserter, teater, utstillinger, god vin og dansegulv! TYVEN har raskt blitt en favoritt for mange, og introduserer oss stadig for legendariske DJs!

Aldersgrense: 20 år

Lokal Scene

Lokal Scene er en del av utelivskomplekset Lokal Bar – Scene – Klubb, og åpnet dørene sine for første gang i august 2018. Utestedet etablerte seg raskt i byen, og har blitt et sted kjent for hyggelige og grønne omgivelser, intime konsertopplevelser og et stort barutvalg.

Aldersgrense: 20 år

Lokal Klubb

I kjelleretasjen under Lokal Scene finner du Lokal Klubb! Med sterke bookinger innenfor elektronisk klubbmusikk og hip-hop/r&b/urban, et kraftig lydsystem og et av byens største dansegulv er dette Trondheims desidert kuleste klubb (sjekk taket!!)!
Du kan gå fritt mellom Lokal Scene og Lokal Klubb, så fremt det er ledig kapasitet.

Aldersgrense: 18 år

Trykkeriet

Trykkeriet ble etablert midt under pandemien, og har til tross for rare tider rukket å bli et foretrukket sted for konserter, teater og impro! Må besøkes!

Aldersgrense: 20 år

Moskus

Moskus er en liten scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Stemningen som skapes på så små scener gir en virkelig intens konsertopplevelse, en opplevelse som garantert henger igjen i kroppen et par dager etter. Under Trondheim Calling kan du både se etablerte og up and coming artister på Moskus. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart.

Aldersgrense: 20 år

Fru Lundgreen

Byens eldste rockedame leverer fortsatt, og serverer stadig folket alternativ rock, metal og biljard. Siden 2014 har Fru Lundgreen bydd på de mest svette og intense konsertopplevelsene med sidelengs stagediving under Trondheim Calling. Hvor var du da brannalarmen gikk og TØFL avsluttet konserten sin utenfor lokalet i 2019?

Rusfri og fri alder

Kultursenteret ISAK

Kultursenteret ISAK har vært byens storstue for unge kulturutøvere i over 25 år. En av scenene på huset ligger i kafeen, og er en intim klubbscene som passer de fleste uttrykk og sjangre. Torsdag og fredag under Trondheim Calling får du på denne scenen se det beste av up and coming band fra hele Norge OG alle under 25 år får gratis inngang!