Tilgjengelighet

Trondheim Calling 2024 vil arrangeres på flere ulike spillesteder i Trondheim sentrum. De aller fleste scenene vi bruker under festivalen har gode tilbud til deg som trenger tilrettelegging.

Ledsagerbevis

Alle som har ledsagerbevis kan få med seg ett følge på festivalen. 
Du kan hente ut gratis ledsagerbillett (betaler kun avgift) på ticketmaster.no eller ved å ringe 22 82 81 00.

Personen med ledsagerbevis må være med når ledsageren skal bytte fra billett til bånd. For å komme inn på hvert spillested må også ledsagerbevis vises frem. Ledsager får et eget bånd merket «Ledsager».

Finner du ikke informasjonen du trenger, eller har du tips på hvordan vi kan tilrettelegge bedre? Ta gjerne kontakt med emilie@trondheimcalling.no.

Informasjon om spillesteder Trondheim Calling arrangeres på

Trondheim Calling arrangeres på flere spillesteder rundt om i Trondheim sentrum. Les mer om hvilken type tilrettelegging de ulike har å tilby under «konsertscener».

Se fullstendig oversikt over HC-parkeringsplasser i Trondheim her.

Konsertscener

Byscenen Hovedsal og Byscenen Anneks
Kongens gate 19

Byscenen har heis rett ved inngangen som tar deg opp til Hovedsal og Anneks, der finnes også HC-toalett. Trinnfri adgang. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Nærmeste taxiholdeplass er på Leütenhaven, der finnes også parkering reservert for forflytningshemmede, samt noen plasser i Repslagerveita. Nærmeste bussholdeplass er Prinsens Gate P1/P2 og Kongens Gate K1/K2.

Tyven
Dronningens gate 11

Ankomst via bakgården for forflytningshemmede. HC-toalett tilgjengelig på samme plan. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Nærmeste taxiholdeplass er på Leütenhaven, der er det også reservert parkering for forflytningshemmede. Nærmeste bussholdeplass er Prinsens Gate P1/P2 og Kongens Gate K1/K2.

Lokal Scene og Klubb
Dronningens gate 12

Trinnfri adgang. Heis kan benyttes for å komme seg mellom 1. etg og klubb i kjeller. HC-toalett finnes i 1. etg. Ansatte må kontaktes for å bruke heis. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Nærmeste taxiholdeplass er utenfor Britannia, vis-à-vis Lokal Bar. Reservert parkering for forflytningshemmede finnes like utenfor spillestedet. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate.

Trykkeriet
Olav Tryggvasons Gate 5

Ankomst via hovedinngang. HC-plasser tilgjengelig på galleri. Trykkeriet har ikke HC-toalett. Teleslynge heller ikke tilgjengelig.

Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata og Søndre gate. Nærmeste taxiholdeplass er Søndre Gate. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate.

Moskus
Olav Tryggvasons Gate 5

Litt knotete å komme seg inn med rullestol, men det er mulig. Moskus har ikke HC-toalett. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Det er reservert parkering for forflytningshemmede i Krambugata og Søndre gate. Nærmeste taxiholdeplass er Søndre Gate. Nærmeste bussholdeplass er Nova kino og Olav Tryggvasons gate.

Fru Lundgreen
Kjøpmannsgata 50

Inngang fra Olavshallen Lille Sal har trinnfri adgang. Ta kontakt med betjening for inngang. HC-toalett ved Lille Sal. Teleslynge ikke tilgjengelig.

Kultursenteret ISAK
Prinsens gt. 44

HC-toalett tilgjengelig. Ikke trinnfri adgang og teleslynge er ikke tilgjengelig.

Nærmeste bussholdeplass er Prinsens Gate P1/P2 og Kongens Gate K1/K2, parkering på gateplan.

Konferansesteder

Rockheim
Brattørkaia 14

Trinnfri adgang og egne HC-toaletter. Teleslynge tilgjengelig i salen.
Nærmeste bussholdeplass er Pirbadet. Taxi tilgjengelig rett utenfor Rockheim.

Clarion Hotell Trondheim
Brattørkaia 1

Trinnfri adgang til alle rom som benyttes til konferansen. Egne HC-toaletter. Teleslynge tilgjengelig på Cosmos.
Nærmeste bussholdeplass er Pirbadet. Henvend deg i resepsjonen for å bestille taxi.