Bli frivillig på Trondheim Calling

I forbindelse med festival 1.-3. februar 2024 har vi behov for frivillige til ulike roller. Her kan du jobbe som alt fra stagehand til fotograf eller billettkontrollør, og mye mer!
Du trenger ingen særlige forhåndskunnskaper, bare engasjement, punktlighet og interesse for hvordan man lager festival.

Som frivillig hos Trondheim Calling får du delegatpass når du har jobbet 2 vakter, t-skjorte, mat på jobb, og anledning til å bli med på frivilligfesten i etterkant av festivalen.

Har du spørsmål knyttet til det å være frivillig på Trondheim Calling? Send en mail til frivillig@trondheimcalling.no

Hva kan du gjøre som frivillig?

Stagehands
Som stagehand hjelper du teknikere og scenecrew med å ta imot artister og få de rigget til på scenene de skal spille på. Dette er en jobb som er topp for deg som er interessert i eller vil lære mer om det tekniske ved en konsertproduksjon.

Akkreditering
Alle delegater, konferanseholdere, artister, og alle som jobber med å lage festivalen, henter akkrediteringa si på Clarion Hotel Trondheim. Du som jobber på akkrediteringskontoret er trivelig og strukturert, og får en arbeidsdag med både hektiske og rolige perioder. Her blir du kjent med festivalen fra innsida, og vi pleier å ha det veldig hyggelig sammen!

Billettsalg/bytte billett til bånd
Rundt om i Trondheim har vi flere stasjoner for billett. Du vil være den som tar imot blide festivalgjengere og hjelper dem å bytte fra billett til bånd, samt svare på spørsmål og være behjelpelig om det trengs!

Konferansevertskap
Under konferansen så trenger vi noen som hjelper delegatene og foredragsholdere/paneldeltakere å finne fram dit de skal og generelt avlaste der det er behov. Din jobb som vertskap vil også innebære å dele ut store smil, sjekke bånd på vei inn de ulike konferansesalene og ellers være behjelpelig etter behov.

Fotograf
Vil du være der det skjer? Som fotograf dekker du konserter og den gode stemningen på de forskjellige scenene.
OBS: krever fotoutstyr (mobil holder dessverre ikke).