Trondheim is Calling Guro Furunes Pettersen

Hils på vår nye daglige leder: Guro!

«Vi er overlykkelige over at Guro har takket ja til lede festivalen vår videre. Med Guro sin fartstid i musikk-Norge, kombinert med bakgrunnen i Trondheim Calling, er hun den perfekt personen til stillingen. Guro har et meget godt rykte i hele bransjen, har hatt sentrale verv i musikk-Norge og deler visjonen som styret har for festivalen framover. Nå gleder vi oss til å ta festivalen videre og levere en bedre festival enn noensinne i 2025.«
– Styreleder Kristoffer Lo

Guro Furunes Pettersen fra Oppdal har bred erfaring fra norsk musikkbransje, og har de siste årene vært festivalsjef og bookingsjef for Vinjerock. Hun er godt kjent med kulturlivet i Midt-Norge og Trondheim Calling hvor hun tidligere har jobbet som faglig ansvarlig. I tillegg kan Guro vise til spennende CV med innslag fra arrangørfeltet, med engasjement hos Pstereo, Olavsfest, Juba Juba og Oslo World i tillegg til nevnte Vinjerock, samt viktige kulturorganisasjoner som Kulturrom og Norske Kulturarrangører.

«Etter å ha heiet stort fra utsiden i noen år kjenner jeg på en enorm glede over å komme tilbake til Trondheim for å ta over som daglig leder i Trondheim Calling. Å få lov til å styre skuta til en av landets største showcasefestivaler, skape det beste visningsrommet for Midt-Norsk musikkliv og ikke minst jobbe med en aktør som brenner for utviklingen av musikknæringen er jeg ekstremt stolt av. Med en uhyre kompetent og dyktig organisasjon i ryggen gleder jeg meg til vi skal videreutvikle og løfte både festivalen og næringen til nye høyder. En unik mulighet man rett og slett ikke kan takke nei til.»
– Guro Furunes Pettersen

Vi gleder oss til å få Guro på laget!