Grønne tall på tapp – må ølsalg betale for klubbkonserter?

Presenteres av Trondheim Calling

Hvordan går det egentlig med helårarrangørene om dagen? Vi møter tre helårsarrangører fra tre ulike deler av landet for å kartlegge status på billettsalg, prisutvikling og kulturell kapital. Hvilke utfordringer har de om dagen? Har de funnet nye markedsmuligheter i en, for noen, uforutsigbar hverdag? Og hvilke forventninger har de til fremtiden?

Deltakere

Moderator | TBA

IDA VIE, TYVEN
Ida har vært en del av klubbscenemiljøet i Trondheim de siste 10 årene, og er per dags dato eier og daglig leder hos Tyven i Trondheim.

ISAK HARBITZ, BLÅROCK CAFÉ
Isak Harbitz jobber som bookingsjef for Buktafestivalen og Blårock Café, i tillegg til å jobbe som bookingagent for FKP Scorpio Norge. Tromsøværingen booket i flere år for Bastard Bar som vant «Årets Helårsarrangør» i 2018, og har lang erfaring med booking av konserter til både klubb og festival.

MARIA RASMUSSEN, ROCKEFELLER/SENTRUM SCENE/JOHN DEE
Maria Rasmussen booker Rockefeller, Sentrum Scene og John Dee. Har tidligere erfaring med booking fra Studentersamfundet i Trondhjem og UKA, var med å bygge opp Trondheim konsertkollektiv og har jobbet som produksjonskoordinator hos Polar Artist.