Kunsten å selge billetter

Presenteres av Broadcast

I en undersøkelse fra 2023 avdekket Broadcast at kun 5% av musikkarrangementene i Oslo hadde fulle hus. Hvordan havnet vi her? Hva kan vi som arrangører gjøre for å nå flere, og hva kan vi gjøre annerledes?

I denne panelsamtalen skal vi forsøke å besvare disse spørsmålene. Panelet består av nøkkelrepresentanter fra festivaler, konsert- og klubbscener, og promotører. Broadcast vil også dele observasjoner basert på deres datagrunnlag. Som deltaker vil du også inviteres til å dele dine beste tips og erfaringer.

Samtalen modereres av Stine Mari Røverdatter, som er en av gründerne av Broadcast. Hun har tidligere jobbet for All Things Live, BLÅ, Mono og en rekke festivaler.

Pandelsamtalen presenteres av broadcast.events, en plattform som kobler arrangører med publikum gjennom nye og innovative metoder. Gjennom samtalen håper vi å kunne hjelpe arrangører med å nå ut til et interessert og ikke minst dedikert publikum.

Deltakere

MODERATOR: STINE MARI RØVERDATTER, BROADCAST
Stine Mari har over 15 års erfaring som daglig leder for flere kulturinstitusjoner og har vært daglig leder for BLÅ, Kanonhallen og Mono. I dag er hun en kjent figur i musikkbransjen og er en ettertraktet kursholder for Norske Kulturarrangører i tillegg til å forelese på Høyskolen Kristiania. Stine Mari er en av gründerne av Broadcast AS og har rollen som styreleder og CFO.

SIMEN KORNELIUSSEN, VILL VILL VEST
Simen Korneliussen er daglig leder for musikk- og bransjefestivalen Vill Vill Vest. I 2017 fullførte han en master i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole, hvor han spesialiserte seg innen merkevarebygging. Etter endte studier har han jobbet med å løfte frem ny norsk musikk gjennom sitt arbeid i Vill Vill Vest. Det eneste han liker bedre enn å arrangere konserter er å gå på dem selv. I 2023 ble Simen oppnevnt som offisiell Bergen Ambassadør av Visit Bergen og Bergen Convention Bureau. Han forteller at samarbeid og gjensidig respekt er egenskaper han setter høyt i møte med norsk musikkbransje.

IDA VIE, TYVEN
Ida har vært en del av klubbscenemiljøet i Trondheim de siste 10 årene og er per dags dato eier og daglig leder hos Tyven i Trondheim.

SIGNE KARMHUS, PSTEREO
Signe Karmhus jobber som kommunikasjons- og sosiale medie-ansvarlig for Byscenen og Pstereo. Hun er utdannet innenfor kulturledelse, markedsføring og kunsthistorie.

ERIKA FIRING, ALL THINGS LIVE
Erika Firing er PR- og markedsføringsansvarlig for konsertarrangøren og bookingbyrået All Things Live Norge. Hun har flere års erfaring i kulturbransjen og har vært med på å planlegge, arrangere og promotere x antall konserter i Norge. Bl.a. Rammstein, Justin Bieber, Andrea Bocelli, Carola og Kvelertaks siste Norgesturné. Glad i gode liveopplevelser og har også jobbet med festivaler som by:Larm og Piknik i Parken.