NRK P3 Urørt og Trøndertun på Trondheim Calling

Flere nyheter til Trondheim Calling 2023!
NRK P3 Urørt kjører live-sending på Lokal Scene fredag 10. feb og Trøndertun Folkehøgskole presenterer 2 splitter nye artister på Gramart-scenen lørdag 11. feb!

Livesending med NRK P3 Urørt

Fredag 10. feb kl. 16:30-18:30 // Lokal Scene

Når det diskes opp til norsk musikkfest i Urørt sin hjemby, legger vi selvsagt opp til vorspiel! I anledning Trondheim Calling fredag 10. februar, er det NRK P3 Urørt-takeover på Lokal Scene & Klubb: gratis livesending, tett etterfulgt av syv lovende artister Trondheim Calling og Urørt har sammen booket.

Urørtdronning Nina Gjertsen inviterer til gratis livesending fra 16:30 på Lokal Scene, hvor det blir besøk fra flere gjester med nedstrippede akustiske låter, før konsertkvelden sparker i gang i hele byen.

Vi tar med oss flere gjester: TØFL og Simen Steinklev spiller noen akustiske låter under livesendingen, Månedens Urørt Swank Mami skal intervjues og det blir konkurranse med premier for publikum. Vi sees!


Livesendingen er gratis og åpen for alle.

Det vil være noen sitteplasser tilgjengelig, først til mølla som gjelder.

Dørene åpner: 16:00

Sendingen starter: 16:30

Aldersgrense (livesending): Ingen

Konsertkvelden er billettert med aldersgrense 20 år, billetter kjøpes via trondheimcalling.no

Guro Tonjer

Indiepop/rock // Haugesund
Lørdag 11. feb kl. 20:00 // Gramart-scenen

Guro Tonjer er en singer-/songwriter fra Haugesund med et fast grep om gitaren. Låtene og tekstene befinner seg i et lekent indie-pop/rock landskap, inspirert av John Mayer og Taylor Swift. Guro Tonjers musikk har dog har sitt eget særpreg med en stor tilstedeværelse og energi. Med fengende gitarriff som klistrer seg på hjernen, modulasjoner og svevende synther, inntar Tonjer Trondheim Calling med sitt band.

Moreller

Indiepop // Asker
Lørdag 11. feb kl. 21:00 // Gramart-scenen

19 år gamle Moreller (Ylva Lærum) fra Asker lager uskyldig, ekstatisk og hjerteknusende indiepop som skiller seg fra mengden. Med inspirasjonskilder som Boy Pabli, Laufey, 50-tallspop og 60-talls bossa nova er Trøndertun-eleven klar for å presentere sitt materiale på Trondheim Calling.