Ny venn

Trondheim Calling ønsker alle organisasjoner velkommen. Derfor lanserer vi i år et helt nytt delegatpass med navn “ny venn” til kun kroner 990,- som gir samme tilgang som et ordinært delegatpass. Denne billetten forbeholdes nye bedrifter under en viss størrelse, unge næringstalenter og ideelle foretak. Hvorfor en slik billett? Fordi vi ønsker å bidra til økt mangfold i musikknæringen, fordi vi mener det er viktig at alle blir hørt, og fordi vi ser at de med størst behov for økt kompetanse og større nettverk kanskje ikke har de samme økonomiske forutsetningene for å delta, særlig i år.

Trondheim Konsertkollektiv er en av organisasjonene som har valgt å benytte seg av dette tilbudet:

«Vi er en liten arrangørgruppe som booker små og store konserter på ulike scener rundt om i Trondheim. Tidligere har vi sendt en eller to representanter, med den nye billetten kan vi sende alle.» 
– Jenny Sandgren Østenstad, Daglig leder, Trondheim Konsertkollektiv

Billetten gir kun plass til 50 personer til nevnte pris. Vi har derfor opprettet et enkelt søknadsskjema for å gi de med mest behov muligheten først. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet, og vi tar kontakt.

Billetten vil også gi tilgang til et en egen møteplass for andre med samme billett under Trondheim Calling 2024, med håp om at deltakerne både skal bli kjent med hverandre og andre delegater.

Håper vi sees!