Trondheim Calling | Artistinformasjon

Artistinformasjon

Generell informasjon

Kontaktinfo artistansvarlig

Erlend Eggan
prod@trondheimcalling.no

(+47) 913 78 842

Reise/Lokal Transport

Alle artister organiserer egen transport til og fra festival, i tillegg til eventuelt egen parkering. Tilreisende artister som har fått tilbudt mijøtilskudd fakturerer dette i etterkant av festival, dersom man reiser miljøvennlig. Spesifikasjoner om dette står i kontrakten til de artistene det gjelder.

Akkreditering

Akkreditering hentes ut på Clarion Hotel Trondheim (samme hotell som konferanse og overnatting). Alle artister får festivalpass samt artist-akkreditering som gir tilgang til konferanse og festival. Man henter ut akkrediteringer samlet pr artist.

Dersom du som musiker spiller med flere band får du kun ett artistbånd og ett delegatpass. Disse finner du sammen med båndene til det første bandet du spiller med.

Åpningstider:
Torsdag 10.00 –22.00
Fredag 09.00 - 20.00
Lørdag 10.00 – 15.00

Overnatting

De artistene som får dekket overnatting bor på vårt delegathotell:

Clarion Hotel Trondheim
Brattørkaia 1, 7010 Trondheim

Vi dekker kun overnatting den/de dagene artist spiller, med mindre annet er særskilt avtalt.

NB! Evt minibar og roomservice dekkes av artist og vil bli trekt av honorar dersom det ikke betales ved utsjekk.

Garderobe/Backstage

De fleste scenene har et eget rom som kan benyttes til omkledning og oppvarming til konsert. Av kapasitetshensyn og med hensyn til de mange unge artistene som skal opptre på Trondheim Calling, serverer vi ikke alkohol på backstage.

Ta kontakt med venue-ansvarlig på spilledag. Artister har tilgang til sin backstage 60 min før og 30 min etter konsert. Personlige eiendeler legges igjen på eget ansvar, utstyr og eiendeler må fraktes hjem til øvingslokale eller hotell umiddelbart etter konsert. Utstyr kan ikke legges igjen over natten.

Delegatliste

Lenke: https://trondheimcalling.no/delegatliste
Passord: TC2023

Bespisning

Hver artist/band får en buy-out (200kr) per akkreditert bandmedlem, pr spilledag. Det vil si at band ordner seg middag selv, når de selv vil. En musiker som spiller med flere artister vil kun få én buy-out per dag. Dette gjelder også hvis musikeren spiller flere konserter samme dag.

Buy-out på middag faktureres sammen med honorar.

🔺15% rabatt på middag hos Søstrene Karlsen
Gjennom hele festivalen får du 15% rabatt på hele menyen, og "calling-priser" på drikke.
Se meny her.

Konferanseprogram for artister

Som artist på Trondheim Calling får du tilgang til alle programpostene under konferansen. Ca 50% av alt innhold er skreddersydd for artister og vi anbefaler dere å få med dere så mye som mulig!

Se hele konferanseprogrammet her.

Dette er noen av høydepunktene:

Møteplasser for musikkbransjen

Hver dag (til lunsj og kvelds) inviterer våre samarbeidspartnere til møteplasser der de spanderer både mat og drikke og musikk!

En superfin mulighet til å møte gamle kjente, bli kjent med nye og snakke med bransjeaktørene som arrangerer møteplassene!

Se oversikt over alle møteplasser her.

Dette er noen av høydepunktene:

Gratis medlemskap i GramArt for artister

Kjære artist!
Vil du bli med i landets eneste interesseorganisasjon som arbeider kun for artister og musikere?

Vi i GramArt ønsker å være en del av karrieren til nye artister allerede fra start. Det er mange fallgruver i begynnelsen, både med tanke på kontrakter og store investeringer i instrumenter. Gjennom oss får du tilgang til gratis juridisk rådgivning og markedets beste instrument- og ulykkesforsikring.

Les mer og bli medlem her.

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.