Musikkontorets lyttepanel

Presenteres av Musikkontoret

Hva er det som gir en låt det lille ekstra? Hvor mange demoer har du ikke hørt, hvor disse glimtene av storhet ligger der, men likevel føles det litt tynt når du sammenligner med den endelige versjonen?

På Trondheim Calling samles en gjeng med bred erfaring fra musikkbransjen for å gi direkte tilbakemeldinger på innsendte demoer fra scenen!

Deltakere

MODERATOR: TORD LITLESKARE, MUSIKKONTORET
Tord Litleskare er en mangeårig musikkjournalist og -fotograf. Han var sjefredaktør for musikkmagasinet GAFFA i fem år og er nå prosjektleder og redaktør for Musikkontoret.no.

Paneldeltakere:

NINA GJERTSEN, NRK P3
Nina Gjertsen har i flere år jobbet som programleder både i Urørt og andre musikkprogram i NRK P3. Hun lytter kontinuerlig på musikken som lastes opp på Urørt sine hjemmesider og jobber daglig med å løfte frem nye, norske artister gjennom NRK P3 sine kanaler.

DAG AUDUN KÅRTVEDT, TRONDHEIM CALLING
Dag Audun jobber til vanlig som bookingansvarlig i Trondheim Calling og på TYVEN. Av frilansarbeid gjør han booking for Trondheim Konsertkollektiv, der han blant annet er bookingsjef for Feminalen 2023. I tillegg til dette er han også DJ og turnéleder. Med andre ord er han en mann med mange jern i ilden.

THEA PAULSRUD, MUSIKKONTORET
Thea er musiker og musikkviter, har en fot i Musikkontoret som ansvarlig for sosiale medier og er over snittet interessert i hvordan musikkfeltet fungerer. Musikalsk går tiden med til band under egen navn og som vokalist i Soft City. Sistnevnte kom på andreplass i det europeiske bluesmesterskapet i 2023. Thea har også forskningsbakgrunn, hvor musikkanalyse har vært sentralt.