Trondheim Calling | Scener

Scener

Dette er de offisielle spillestedene under Trondheim Calling 2022.

Trondheim Calling følger spillestedets aldersgrenser, merk hvilke steder som har 18 og 20 års aldersgrense.

Foto: Thor Egil Leirtrø

Byscenen Hovedscene

Kapasitet: 750
Aldersgrense: 18 år

Byscenen er kjent for å huse konserter med Norges mest kjente og populære artister, men også store internasjonale navn som f.eks Calexico, Gallows og Band of Horses. Dette er den største scenen under Trondheim Calling 2022.

Foto: Esben Kamstrup

GramArt scenen (Byscenen Anneks)

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 18 år

Her har unge lovende spilt konserter siden Byscenen så dagens lys, og etter hvert ble scenen en fast installasjon i musikkbyen Trondheim. På Trondheim Calling kan du gå mellom hovedscenen og annekset og se 6-7 konserter hver kveld.

Foto: Silje Lerfald

TYVEN

Kapasitet: 250
Aldersgrense: 20 år

TYVEN åpnet dørene høsten 2018, og har siden den tid kjørt på med konserter, teater, utstillinger og dansegulv! TYVEN har raskt blitt en favoritt for mange, og introduserer oss stadig for legendariske DJs!

Foto: Amanda Gerhardsen

Lokal Scene

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 20 år

Lokal Scene er en del av utelivskomplekset Lokal Bar – Scene – Klubb, og åpnet dørene sine for første gang i august 2018. Utestedet etablerte seg raskt i byen, og har blitt et sted kjent for hyggelige og grønne omgivelser, intime konsertopplevelser og et stort barutvalg.

Under Trondheim Calling 2022 blir det konserter i 1. etg og klubb i kjelleren etter konsertene.

Foto: Thor Egil Leirtrø

Trykkeriet

Kapasitet: 200
Aldersgrense: 18 år

Trykkeriet ble etablert midt under pandemien, og har til tross for rare tider rukket å bli et foretrukket sted for konserter, teater og impro! Må besøkes!

Foto: Anette Johansen

Moskus

Kapasitet: 70
Aldersgrense: 20 år

Moskus er en liten scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Stemningen som skapes på så små scener gir en virkelig intens konsertopplevelse, en opplevelse som garantert henger igjen i kroppen et par dager etter. Under Trondheim Calling kan du både se etablerte og up and coming artister på Moskus. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart.

Foto: Thor Egil Leirtrø

Fru Lundgreen

Kapasitet: 120
Aldersgrense: 20 år

Byens eldste rockedame leverer fortsatt, og serverer stadig folket alternativ rock, metal og biljard. Siden 2014 har Fru Lundgreen bydd på de mest svette og intense konsertopplevelsene med sidelengs stagediving under Trondheim Calling. Hvor var du da brannalarmen gikk og TØFL avsluttet konserten sin utenfor lokalet i 2019?

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.