1. - 3. Februar 2018

Trondheim Sentrum

Ane Aspen
Scener

Dokkhuset

Dokkhuset ligger midt i hjertet av den gamle TMV-tomta, aka Solsiden, og områdets gamle industrihistorie er godt tatt vare på også innvendig. Dokkhuset har vært en av hovedscenene på Trondheim Calling siden 2014, og i år er intet unntak

Ane Aspen
Scener

Olavshallen Lille Sal

Olavshallen Lille Sal er en av årets hovedscener som vi bruker som black-box, med plass til godt over 400 publikummere og en romslig scene. Scenene på Fru Lundgreen og Lille Sal vil spille om hverandre slik at publikum kan gå i mellom.

Geir Mogen
Scener

Rockheim Scenen

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk, og en av våre hovedscener i 2017. Scenen på Rockheim ligger i 1. etasje og er et konsertlokale på absolutt toppnivå, med plass til 350 hoder i salen.

Ane Aspen
Scener

Søstrene Karlsen

Med en profesjonell cocktailbar, kvalitetsbevisst meny og en enorm oppvarmet uteservering er Søstrene Karlsen en helårsvinner. Men konsertscene? Joda! Siden 2014 har Søstrene bydd på konsertopplevelser vi sent glemmer, og på årets musikkmeny står det fineste innen pop, hip hop og elektronisk musikk

Julie Arnøy
Scener

Avant Garden

Avant Garden er helt ny som scene på Trondheim Calling 2017, og ligger vegg i vegg med Moskus. Under festivalen huser Avant Garden de fargerike alternativene til mainstream pop og rock.

Scener

Diskoteket

Diskoteket er en av de nye scenene på Trondheim Calling 2017. Diskoteket er kjent for å ha både byens beste dansegulv og byens beste øl-utvalg. Under Trondheim Calling vil denne scenen bli dominert av pop, hip hop og elektronisk musikk. Hver kveld avsluttes med DJ

Geir Mogen
Scener

Rockheim Lobby

Som navnet sier: Konsert i lobbyen! For første gang forvandles lobbyen til Rockheim til en konsertscene som gir deg alt fra pop og elektronisk musikk til hip hop og rock. Rockheim scene og Rockheim Lobby vil spille om hverandre slik at publikum kan gå i mellom.

Ane Aspen
Scener

Fru Lundgreen

Byens eldste rockedame leverer fortsatt, og serverer stadig folket alternativ rock, metal og biljard. Siden 2014 har Fru Lundgreen bydd på de mest svette og intense konsertopplevelsene med sidelengs stagediving under Trondheim Calling. Det skjer i år også.

Line Skjærvik
Scener

Moskus

Trondheim Calling og Moskus møttes for første gang i 2016, og i 2017 blir det konserter der alle dager under festivalen. Moskus er en liten scene, men gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Anbefales

Scener

HYSJ! #1

I februar 2016 åpnet klubbscenen HYSJ! dørene for første gang, og stengte etter bare to dager. I 2017 vil HYSJ! nok en gang oppstå – et sted nær deg. I år som i fjor byr vi på kjente DJ-konsepter, og vi lover å avslutte med allsang til ”Heal The World”. 

Følg med på HYSJ! sin egen FB-page for mer info om tid og sted.

Scener

HYSJ! #2

Vi synes rett og slett det ikke ble nok med 1 stk HYSJ!, derfor lager vi enda en klubbscene. 

Mer informasjon om hva HYSJ! #2 skal være, hvor det blir og når det åpner finner du på HYSJ! sin FB-page.

Scener

Festivalbaren

Festivalbaren inne i festivallandsbyen på Olavshallen har åpent kl. 18.00 - 02.00 alle tre festivaldagene og er et naturlig stopp før, mellom og etter konsertene.  Her kan du ta en pust i bakken med noe godt i glasset, henge med venner og bli kjent med nye folk.

Scener

Studentersamfundet i Trondhjem