Scener

Dette er de offisielle spillestedene under Trondheim Calling 2020.

Trondheim Calling følger spillestedets aldersgrenser, merk hvilke steder som har 18 og 20 års aldersgrense.

Foto: Torleif Kvinnesland

Byscenen Hovedscene

Kapasitet: 750
Aldersgrense: 18 år

Byscenen er kjent for å huse konserter med Norges mest kjente og populære artister, men også store internasjonale navn som f.eks Calexico, Gallows og Band of Horses. Dette er den største scenen under Trondheim Calling 2020.

Foto: Torleif Kvinnesland

Byscenen Anneks

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 18 år

Her har unge lovende spilt konserter siden Byscenen så dagens lys, og etter hvert ble scenen en fast installasjon i musikkbyen Trondheim. På Trondheim Calling kan du gå mellom hovedscenen og annekset og se 6-7 konserter hver kveld.

Foto: Eline Kjøl Berg

TYVEN

Kapasitet: 250
Aldersgrense: 20 år

TYVEN åpnet dørene høsten 2018, og har siden den tid kjørt på med konserter, teater, utstillinger og dansegulv! TYVEN har raskt blitt en favoritt for mange, og introduserer oss stadig for legendariske konserter fra inn- og utland!

Foto: Torlief Kvinnesland

Vår Frue Kirke

Kapasitet: 600
Aldersgrense: 0

I samarbeid med Kirkens Bymisjon inviterer vi til gratiskonserter i Vår Frue Kirke lørdag 1. februar. Gratis inngang og fri alder. Velkommen!

Foto: Au N. Ngå

Lokal Scene

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 20 år

Lokal Scene er en del av utelivskomplekset Lokal Bar – Scene – Klubb, og åpnet dørene sine for første gang i august 2018. Utestedet etablerte seg raskt i byen, og har blitt et sted kjent for hyggelige og grønne omgivelser, intime konsertopplevelser og et stort barutvalg.

Foto: Michael Schult Ulriksen

Lokal Klubb

Kapasitet: 300
Aldersgrense: 20 år

I kjelleretasjen under Lokal Scene finner du Lokal Klubb, som åpnet med et brak under KlubbPstereo. Med sterke bookinger innenfor elektronisk klubbmusikk og hip-hop/r&b/urban, et kraftig lydsystem og et av byens største dansegulv er dette Trondheims desidert kuleste klubb (sjekk taket!!)!

Du kan gå fritt mellom Lokal Scene og Lokal Klubb, så fremt det er ledig kapasitet. Under Trondheim Calling vil vi følge utestedets profil, både live og med DJ-sett etter konsertene.

Foto: Torleif Kvinnesland

Moskus

Kapasitet: 70
Aldersgrense: 20 år

Moskus er en liten scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Stemningen som skapes på så små scener gir en virkelig intens konsertopplevelse, en opplevelse som garantert henger igjen i kroppen et par dager etter. Under Trondheim Calling kan du både se etablerte og up and coming artister på Moskus. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart.

Crispin Glover Record Shop

Kapasitet: 80
Aldersgrense: 18 år

En viktig institusjon i Trondheim, lokalisert inne på Olavskvartalet. Her får du kjøpt masse fet vinyl av både lokale, nasjonale og internasjonale band og artister. Crispin Glover har også signeringer og konserter i ny og ne, og under Trondheim Calling 2020 er de offisiell scene.

Olavshallen Lille Sal

Kapasitet: 350
Aldersgrense: 18 år

En bauta i byen, som gjennom årene har bydd på konserter og arrangementer av alle slag. Dette er den neste største scenen under Trondheim Calling 2020, brukes som black box og både romslig og oversiktlig med galleri. Fra Lille Sal kan du gå direkte inn på Fru Lundgreens, uten å gå ut gjennom hovedinngangen.

Foto: Ane Aspen

Fru Lundgreen

Kapasitet: 120
Aldersgrense: 20 år

Byens eldste rockedame leverer fortsatt, og serverer stadig folket alternativ rock, metal og biljard. Siden 2014 har Fru Lundgreen bydd på de mest svette og intense konsertopplevelsene med sidelengs stagediving under Trondheim Calling. Hvor var du da brannalarmen gikk og TØFL avsluttet konserten sin utenfor lokalet i 2019?