Trondheim Calling | Scener

Scener

Dette er de offisielle spillestedene under Trondheim Calling 2023.

Trondheim Calling følger spillestedets aldersgrenser, merk hvilke steder som har 18 og 20 års aldersgrense.

Nyhet for 2023: U18 og rusfri scene på Kultursenteret ISAK!

Foto: Thor Egil Leirtrø

Byscenen Hovedscene

Kapasitet: 750
Aldersgrense: 18 år


Byscenen er kjent for å huse konserter med Norges mest kjente og populære artister, men også store internasjonale navn som f.eks Calexico, Gallows og Band of Horses. Dette er den største scenen under Trondheim Calling 2023.

Foto: Esben Kamstrup

GramArt scenen (Byscenen Anneks)

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 18 år


Her har unge lovende spilt konserter siden Byscenen så dagens lys, og etter hvert ble scenen en fast installasjon i musikkbyen Trondheim. På Trondheim Calling kan du gå mellom hovedscenen og annekset og se 6-7 konserter hver kveld.

Foto: Silje Lerfald

TYVEN

Kapasitet: 250
Aldersgrense: 20 år


TYVEN åpnet dørene høsten 2018, og har siden den tid kjørt på med konserter, teater, utstillinger, god vin og dansegulv! TYVEN har raskt blitt en favoritt for mange, og introduserer oss stadig for legendariske DJs!

Foto: Amanda Gerhardsen

Lokal Scene

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 20 år


Lokal Scene er en del av utelivskomplekset Lokal Bar – Scene – Klubb, og åpnet dørene sine for første gang i august 2018. Utestedet etablerte seg raskt i byen, og har blitt et sted kjent for hyggelige og grønne omgivelser, intime konsertopplevelser og et stort barutvalg.

Foto: Michael Schult Ulriksen

Lokal Klubb

Kapasitet: 300
Aldersgrense: 20 år


I kjelleretasjen under Lokal Scene finner du Lokal Klubb! Med sterke bookinger innenfor elektronisk klubbmusikk og hip-hop/r&b/urban, et kraftig lydsystem og et av byens største dansegulv er dette Trondheims desidert kuleste klubb (sjekk taket!!)!

Du kan gå fritt mellom Lokal Scene og Lokal Klubb, så fremt det er ledig kapasitet.

Foto: Thor Egil Leirtrø

Trykkeriet

Kapasitet: 200
Aldersgrense: 18 år


Trykkeriet ble etablert midt under pandemien, og har til tross for rare tider rukket å bli et foretrukket sted for konserter, teater og impro! Må besøkes!

Foto: Anette Johansen

Moskus

Kapasitet: 70
Aldersgrense: 20 år


Moskus er en liten scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Stemningen som skapes på så små scener gir en virkelig intens konsertopplevelse, en opplevelse som garantert henger igjen i kroppen et par dager etter. Under Trondheim Calling kan du både se etablerte og up and coming artister på Moskus. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart.

Foto: Thor Egil Leirtrø

Fru Lundgreen

Kapasitet: 120
Aldersgrense: 20 år


Byens eldste rockedame leverer fortsatt, og serverer stadig folket alternativ rock, metal og biljard. Siden 2014 har Fru Lundgreen bydd på de mest svette og intense konsertopplevelsene med sidelengs stagediving under Trondheim Calling. Hvor var du da brannalarmen gikk og TØFL avsluttet konserten sin utenfor lokalet i 2019?

Foto: Christopher D. Alterhaug

Kultursenteret Isak

Kapasitet: 120
Aldersgrense: Fri alder og rusfritt


Kultursenteret ISAK har vært byens storstue for unge kulturutøvere i over 25 år. En av scenene på huset ligger i kafeen, og er en intim klubbscene som passer de fleste uttrykk og sjangre. Torsdag og fredag under Trondheim Calling får du på denne scenen se det beste av up and coming band fra hele Norge OG alle under 25 år får gratis inngang!

Tilgjengelighet

Vi bruker informasjonskapsler og analyserer besøk. Les vår personvernserklæring.