Scener

Få oversikt over alle scener på Trondheim Calling 2019

Byscenen Hovedscene

Kapasitet: 600
Aldersgrense: 18 år

Byscenen er kjent for å huse konserter med Norges mest kjente og populære artister, men også store internasjonale navn som f.eks Calexico, Gallows og Band of Horses. Dette er den største scenen under Trondheim Calling 2019.

Byscenen Anneks

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 18 år

Her har unge lovende spilt konserter siden Byscenen så dagens lys, og etter hvert ble scenen en fast installasjon i musikkbyen Trondheim. På Trondheim Calling kan du gå mellom hovedscenen og annekset og se 6-7 konserter hver kveld.

TYVEN

Kapasitet: 250
Aldersgrense: 20 år

I lokalene til gamle Familien, har nå gamle og nye krefter pusset opp bygården for å lage det nye utestedet og helårsscenen TYVEN. Utestedet åpner i høst, og vil være et springbrett for unge lovende innenfor ulike kreative sjangre. Vi er spente på åpningen, og gleder oss til å ta i bruk scenen under Trondheim Calling 2019!

Lokal Scene

Kapasitet: 150
Aldersgrense: 20 år

Lokal Scene er del av utelivskomplekset i Dronningens gate 12, sammen med Lokal Klubb og Lokal bar. Lokal Scene åpnet dørene for første gang 13. august og er sammen med Lokal Bar og Lokal Klubb et av byens nyeste tilskudd på utelivsfronten. Selv om de bare har holdt åpent i noen uker, har ryktene spredt seg om fete konserter med up and coming artister og et allsidig kulturprogram. Trondheim Calling gleder seg til å flytte inn på en ny helårsscene!

Lokal Klubb

Kapasitet: 300
Aldersgrense: 20 år

Lokal Klubbb er del av utelivskomplekset i Dronningens gate 12, sammen med Lokal Scene og Lokal bar. I kjelleren til Lokal Scene og Lokal Bar, ligger Lokal Klubb. Klubben åpnet med et brak 17. august, og er Trondheims desidert kuleste klubb! Klubben er åpen i helgene og kjører på med elektronika og hip hop på et av byens største dansegulv. Du kan gå mellom Lokal Scene og Lokal klubb, såfremt det er ledig kapasitet. Under Trondheim Calling vil vi følge utestedets profil og klubb etter konsertene.

Moskus

Kapasitet: 70
Aldersgrense: 20 år

Moskus er en liten scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Stemningen som skapes på så små scener gir en virkelig intens konsertopplevelse, en opplevelse som garantert henger igjen i kroppen et par dager etter. Under Trondheim Calling kan du både se etablerte og up and coming artister på Moskus. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart.

Crispin Glover Record Shop

Kapasitet: 50
Aldersgrense: 18 år

En viktig institusjon i Trondheim, lokalisert inne på Olavskvartalet. Her får du kjøpt masse fet vinyl av både lokale, nasjonale og internasjonale band og artister. Crispin Glover har også signeringer og konserter i ny og ne, og under Trondheim Calling 2019 er de offisiell scene.

Olavshallen Lille Sal

Kapasitet: 350
Aldersgrense: 18 år

En bauta i byen, som gjennom årene har bydd på konserter og arrangementer av alle slag. Dette er den neste største scenen under Trondheim Calling 2019, brukes som black box og både romslig og oversiktlig med galleri. Fra Lille Sal kan du gå direkte inn på Fru Lundgreens, uten å gå ut gjennom hovedinngangen.

Fru Lundgreen

Kapasitet: 120
Aldersgrense: 20 år

Byens eldste rockedame leverer fortsatt, og serverer stadig folket alternativ rock, metal og biljard. Siden 2014 har Fru Lundgreen bydd på de mest svette og intense konsertopplevelsene med sidelengs stagediving under Trondheim Calling. Vi forventer intet annet av 2019-utgaven!